Sumoworstelen

Sumoworstelen: fun verzekerd

Ben je te vinden voor een partijtje lachen, gieren, brullen? Dan is sumoworstelen net wat jij zoekt! Kruip in het dikke schuimrubberen sumopak en zet de beschermende helm op. Betreed de mat. Breng de Japanse sumogroet. Wacht op het startsignaal van de spelbegeleider. En dan? Eenvoudig: duw je tegenstander van de mat of gooi hem om.

Test je lachspieren uit

Is sumoworstelen écht zo eenvoudig? Nee. Het onhandige sumopak maakt bewegen bijna onmogelijk. Alleen je voeten en handen zijn vrij. Hilarisch? Ja. Want je tegenstander vastgrijpen lukt amper. Het wordt dus duwen, trekken en sleuren. Duw je tegenstander van de mat voor een half punt. Gooi hem om en je krijgt een heel punt. De winnaar? Die mag op zijn tegenstander springen. Tenminste: proberen te springen. Bij een partijtje sumoworstelen heb je evenveel plezier naast als op de mat. Je vrienden zien stuntelen? Dat werkt gegarandeerd op je lachspieren. Hou je camera alvast bij de hand!

Praktisch

Hoe lang duurt een sessie sumoworstelen? Dat hangt af van de grootte van je groep. Je worstelt "altijd" twee keer. De winnaars en de verliezers nemen het nog eens tegen elkaar op.

  • Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 spelers.
  • Je moet minstens 8 jaar oud en 1,30 meter groot zijn.
  • Het tarief voor niet-leden is 8,50 euro p.p.
  • Als lid sumoworstel je al voor 6,50 euro p.p.

 
Reserveer nu je hilarisch partijtje sumoworstelen. Mail of bel ons even op voorhand.