Bedrijfsevents

Actieve bedrijfsevents

Een spetterend personeelsfeest. Een productvoorstelling in een alternatief kleedje. Een presentatie of meeting met achteraf een spannende racewedstrijd? Bij Racelandkart kies je voor een actief bedrijfsevent. We organiseren elk event voor maximaal … 240 personen! Je combineert het met een van onze uitdagende indooractiviteiten. Elke combinatie is trouwens mogelijk. Jouw wensen staan centraal, wij werken ze uit.

Verschillende feestformules

Je bedrijfsevent in het kader van een thema? Een dj om je gasten ook op de dansvloer de benen te laten strekken? Specifieke animatieoptredens? Wij zorgen ervoor. Op het feestmenu van Racelandkart staan verscheidene opties. Maar misschien heb je liever een uitgebreide receptie. Of denk je aan een zomerse barbecue, een culinair meergangenmenu of walking dinner. Racelandkart werkt voor je bedrijf een persoonlijke formule uit.

Activiteiten voor al je gasten

Tijdens je bedrijfsevent bij Racelandkart vervelen je medewerkers of gasten zich geen seconde. Kies één of meer activiteiten. Een aanrader? Bied al onze activiteiten aan. Dan kunnen liefst 40 personen tegelijk karten, lasergamen of botsvoetballen. Zo nemen al je gasten aan minstens één activiteit deel. En praat iedereen met iedereen: dát is pas tof netwerken!

Een event volledig in het teken van één bepaalde activiteit? Ook dat is mogelijk. Wil je dat al je gasten zich met elkaar meten? Kies dan een van onze raceformules.

Praktisch

Je bedrijfsevent door Racelandkart laten organiseren? Stuur een mail naar info@racelandkart.be. Wil je nog meer informatie? Bel dan naar +32 11 794 599.

Catering

Je event voorzien van een hapje, een drankje of een volledige maaltijd? Neem nu een kijkje in ons catering menu!