Kinderfeesten

Stoer en knallend

Een stoer en alternatief feestje voor je kinderen? Een spetterend verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter? Dan is Racelandkart de ideale locatie! Alleen hier vind je de unieke combinatie van karting, lasergame en botsvoetbal. Combineer minimaal twee activiteiten en je hebt een knaller van een feestje. Gegarandeerd! Bovendien nemen alle kinderen altijd tegen het voordelige ledentarief deel.

Racen zoals Hamilton

Op het kartcircuit gaan je kinderen hun F1-idolen zoals Hamilton, Vettel, of Ricciardo achterna. Tijdens kidskarting mogen alleen de kinderen van het feestje achter het stuur kruipen. Met volledig aangepaste en beveiligde kidskarts, zachte bandenmuren én extra beschermende kleding lopen ze geen enkel gevaar.

Spannende lasergames

Gaan je kinderen liever een spannend lasergevecht aan met hun vriendjes en vriendinnetjes? Ze kiezen positie, richten en vuren hun laserstraal af. Met hun laserpistool in de aanslag schakelen ze in de donkere arena al hun tegenstanders uit.

Voetballen met autoscooters

Wat dacht je van een wedstrijdje voetbal, maar dan met ... botsauto’s? De bedoeling van botsvoetbal? Met je autoscooter zoveel mogelijk doelpunten scoren in de zes doelen rond het terrein. En tegelijk het andere team het scoren proberen te beletten. Fun verzekerd!

Honger?

Wil je tijdens het feestje ook een hapje eten? Neem alvast een kijkje in ons aanbod in het catering menu.

Praktisch

Racelandkart organiseert je kinderfeestje voor minstens zes kinderen tussen acht en dertien jaar oud. Je combineert minstens twee activiteiten. Alle kinderen krijgen het ledentarief. Reserveren is verplicht. Dat doe je het best via info@racelandkart.be.