Vrijgezellenfeesten

Spannende en uitdagende vrijgezellenfeesten

De tofste en beste vrijgezellenfeesten? Die vier je bij Racelandkart! De vrijgezel en zijn of haar vrienden beleven een hele namiddag of avond vol fun, spanning en entertainment. Kies je twee of meer activiteiten? Dan krijgen alle feestvierders het voordelige ledentarief.

Karting: verras de vrijgezel

Een vrijgezellenfeest zonder karten? Dat bestaat niet! Vooral omdat je de vrijgezel vertelt dat jullie hem laten winnen. Hoe? Hij krijgt een ‘voorsprong’ en verkent het circuit in een echte Ferrari! Alleen: zijn Ferrari heeft geen motor. Het feestvarken trapt de eerste ronde in zijn gocart rond. Om zo als laatste aan de échte race te beginnen. Wil je hem of haar die ‘voorsprong’ geven? Laat dat dan even weten in je reservatie of bij aankomst. Dan zetten wij de trap-Ferrari vast klaar.

Sumoworstelen: lachen geblazen!

Wat is een vrijgezellenfeest zonder kolder? Kies als een van je activiteiten zeker het sumoworstelen. Hijs de vrijgezel in het onhandige en superdikke sumopak. Put hem uit en laat hem een partijtje worstelen met al zijn vrienden. Hilarisch entertainment verzekerd! Als afsluiter laat het hele gezelschap zich boven op het moegestreden feestvarken vallen.

Hilarische worstelpartijtjes

Racelandkart is meer dan karten en sumoworstelen. Speel je liever een knotsgek partijtje botsvoetbal met echte kermisscooters? Of zie je meer in de uitdaging om je tegenstanders te elimineren tijdens een spannende lasergame? Of wil je karten, sumoworstelen én lasergamen? Het is allemaal mogelijk. Vermeld zeker alle activiteiten die je wilt volgen in je reserveringsmailtje.

Voor de hongerige magen

Wil je tijdens het vrijgezellenfeest ook een hapje eten? Neem alvast een kijkje in ons aanbod koude, warme en pastabuffetten.

Praktisch

Wij organiseren vrijgezellenfeestjes voor minstens tien personen. Bestaat je feestgezelschap uit twintig of meer personen? Dan zijn alle activiteiten voor de vrijgezel zelfs volledig gratis! De andere deelnemers krijgen het voordelige ledentarief. Je combineert minstens twee activiteiten met elkaar. Reserveren is verplicht via info@racelandkart.be.